Over ons

Je bent in goede handen.

Sinds Augustus 2021 zijn de deuren van Mondhygiënistenpraktijk Oss geopend.

Mondhygiënistenpraktijk Oss is een vrijgevestigde mondhygiënisten praktijk aan onze woning in de gemeente Oss. Het is een nieuwe, kleine en een moderne praktijk. De praktijk bestaat uit een behandelkamer met twee mondhygiënisten. De praktijk is voor iedereen toegankelijk, van Jong tot Oud. U kunt zich te allen tijde inschrijven als nieuwe patiënt.  Verwijzing vanuit de tandarts is niet vereist. Met of zonder verwijzing bent u altijd welkom in onze praktijk.

Wie zijn wij

Wij zijn Emine en Muhammet Kaplan. Wij zijn de mondhygiënisten en eigenaren van Mondhygiënistenpraktijk Oss. Wij zijn sinds 2016 afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest, zijn wij sinds 2021 samen werkzaam in onze eigen praktijk. Muhammet is naast de eigen onderneming ook werkzaam in een algemene tandartspraktijk.

Emine Kaplan-Gökkaya

Mondhygiënist

Muhammet Fatih Kaplan

Mondhygiënist

Kwaliteiten

Het team bestaat uit ervaren en deskundige mondhygiënisten. Wij leveren kwaliteit in onze behandeling door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur met de nieuwste technieken. Ook leveren wij kwaliteit in onze behandeling door bij- en nascholing te volgen. Zo blijven wij op de hoogte over onze vakkennis.

In de praktijk wordt voldoende tijd en aandacht besteed in de behandelingen om vroegtijdig problemen te voorkomen, zoals tandbederf of tandvleesaandoeningen. Wij werken samen met de patiënten om de mondgezondheid te verbeteren en te behouden.

Wij streven naar een gezond en stralend gebit

Plan een afspraak in.

 

Telefoon

+31 (0)6 48 60 00 92

Openingstijden

Woensdag  08:30 – 20:00 uur
Vrijdag 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag 08:30 – 17:00 uur

Mondhygienistenpraktijkoss